Buiten je comfort zone treden.

 
Vandaag goed weer om met de mini’s op pad te gaan.
In de Bagijnestraat was een schilder van het hek gevallen. Na onderzoek bleek hij geen medische klachten te hebben. Heb hem weer op het hek geplakt.
Roy vd L kwam aanlopen toen ik bezig was om de schilder op het hek te plakken. Samen met hem door de stad gaan slenteren.
Toen we voor de C&A liepen, viel mijn oog op het gebouw en dan vooral de pilaar naast de ingang. Ik op zoek in mijn rugzak naar de miniaturen die op deze plek konden staan.
Twee miniaturen, die aan het wachten zijn. De ene op een bankje, de ander in een slaapzakje.
Waar ik normaal de miniaturen in de rustige, achterliggende straten en steegjes plaats, was de Nieuwestad andere koek. Op andere dagen stopt eraf en toe iemand en vraagt wat ik aan het doen ben.
Op een drukke locatie weet je dat mensen nieuwsgierig zijn naar wat die man met een pincet in de muur loopt te prikken 🙂

Mensen kijken en lopen verder. Komen een half uur later weer langs. Kijken nog een keer naar de muur en zien de miniaturen staan. Fantastisch de reactie van de mensen. Ze zijn verrast door de kleine mensjes.

Was weer een nieuwe toffe ervaring. Ook op de Nieuwestad zijn genoeg plekken te vinden waar ik de miniaturen kan plaatsen.

Ik vind het mooi hoe vrolijk en blij mensen worden van het project. Geeft een boost om door te gaan. De 21ste locatie van de Miniature_People Leeuwarden route. Google maps https://tinyurl.com/y49zyjg2

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...