Buiten je comfort zone treden.

 
Vandaag goed weer om met de mini’s op pad te gaan.
In de Bagijnestraat was een schilder van het hek gevallen. Na onderzoek bleek hij geen medische klachten te hebben. Heb hem weer op het hek geplakt.
Roy vd L kwam aanlopen toen ik bezig was om de schilder op het hek te plakken. Samen met hem door de stad gaan slenteren.
Toen we voor de C&A liepen, viel mijn oog op het gebouw en dan vooral de pilaar naast de ingang. Ik op zoek in mijn rugzak naar de miniaturen die op deze plek konden staan.
Twee miniaturen, die aan het wachten zijn. De ene op een bankje, de ander in een slaapzakje.
Waar ik normaal de miniaturen in de rustige, achterliggende straten en steegjes plaats, was de Nieuwestad andere koek. Op andere dagen stopt eraf en toe iemand en vraagt wat ik aan het doen ben.
Op een drukke locatie weet je dat mensen nieuwsgierig zijn naar wat die man met een pincet in de muur loopt te prikken 🙂

Mensen kijken en lopen verder. Komen een half uur later weer langs. Kijken nog een keer naar de muur en zien de miniaturen staan. Fantastisch de reactie van de mensen. Ze zijn verrast door de kleine mensjes.

Was weer een nieuwe toffe ervaring. Ook op de Nieuwestad zijn genoeg plekken te vinden waar ik de miniaturen kan plaatsen.

Ik vind het mooi hoe vrolijk en blij mensen worden van het project. Geeft een boost om door te gaan. De 21ste locatie van de Miniature_People Leeuwarden route. Google maps https://tinyurl.com/y49zyjg2

 
 

,


Comments (2)

Marlies

januari 18, 2020 by Marlies

Hallo Michel, net met veel plezier een deel van de route gelopen. Gaf een ouderwets ‘speurtocht’ gevoel. Mijn moeder woont al jaren in de Kleine Kerkstraat, en de miniaturen waren haar nog nooit opgevallen. We hebben alleen de straatmuzikant bij Humphrey’s niet kunnen vinden. Bedankt dat je dit doet en veel succes met je (hopelijk) volgende plaatsingen!

MPL058

januari 21, 2020 by MPL058

Hallo Marlies,

Wat fijn om te lezen dat jullie met veel plezier de route hebben gelopen.
De straatmuzikant staat ook wel goed verstopt in de muur.

Ik ga zeker door met plaatsen. Ik vind het te leuk en zie hoeveel plezier mensen aan de route beleven.

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>