Nieuwe locaties bezoeken

01-02-2020

Onder het genot van een Cappuccino langs 3 locaties. Kijken welke miniaturen daar geplaatst kunnen worden.

Bij de Princessehof foto’s gemaakt van de tuin.  Ik ga kijken welke miniaturen ik daar kan plaatsen.

In de Vijzelstraat een leuke ontmoeting gehad de eigenaresse van de Wilde winkel en met de eigenaresse van Madelief Eigenwijze Kledingwinkel.  Leuk plekjes gezien in de straat.

Ga de komende tijd bekijken hoe ik de route groter kan maken. Een verbinding tussen de Princessehof, Vijzelstraat en de straten waar ik miniaturen heb geplaatst.

Vanuit de Vijzelstraat door de Grote Kerkstraat. Van verschillende gebouwen de interessante plekjes in de muur gefotografeerd. Daarna naar het Hofplein.
Hier was ik een paar weken geleden geweest en toen viel mij een gat onder een ventsterbank op.
Een zittend miniatuurtje met zijn rug tegen muur laten leunen.

 

 

 

Toen ik klaar was met het plaatsen en foto’s maken. Kwamen er mensen langslopen. Kijk hier zit er ook één in de muur. Ik vroeg de mevrouw waar ze vandaan kwamen. Ze kwamen uit Zuid Limburg. Hadden mij op TV gezien en aangezien ze het weekend in Leeuwarden zouden zijn, vonden ze het leuk om de route te lopen.

Toen ik weg wilde gaan, kwamen er twee dames aangewandeld. Keken naar de muur en zagen het mannetje zitten. Ik zei, die heb ik net geplaatst.
Oh ik wil u heel erg bedanken. Waarvoor zeg ik verbaasd:
Ze zei; ik ben sociaal werker. De cliënten durven niet de straat op te gaan, maar door jouw miniatuurproject gaan ze mee op zoek en komen op straat.
Ik was en ben nog steeds onder de indruk van haar verhaal. Zo gaaf om te horen, dat ik met mijn Miniature People Leeuwarden kan bijdragen aan het helpen van mensen.

Er kwam een groep mensen onder leiding van stadsgids Henk aan. Henk vertelde dat een aantal  mensen de uitzending hadden gezien van Man Bijt Hond. Ik gaf aan dat ik net een nieuwe locatie voorzien had van een miniatuur. Ze zijn direct gaan kijken.

Het is wel effe wennen . Mensen die je herkennen van de uitzending van Man Bijt hond. ? Iemand die op de foto wilde met mij.  Een gesprek met je beginnen hoe tof ze het project vinden.

Ik ben iedere dag blij, dat ik het project ben gestart in augustus 2019.

Dit vind je misschien ook leuk...