Op pad

Het was een paar weken geleden, dat ik een nieuwe locatie had voorzien van een miniatuur. De regen en storm waren spelbreker. Voordeel was, dat beide websites een upgrade hebben gekregen.

Vorige week woensdag wel op pad geweest, maar dat was een controle en reparatie ronde. Ik had via Facebook doorgekregen, dat er een aantal miniaturen los waren geraakt. Het is fijn, dat mensen op de miniaturen letten. 🙂

De weersvoorspellingen voor vandaag waren prima. Vroeg in de middag op pad gegaan.
Drie uren door het centrum gewandeld, met mensen gesproken.

In de Nieuwesteeg een plekje gevonden. Ik zag een vanger in de muur.
Een dunkende basketballer tegen de muur geplakt. Jammer genoeg bleef deze niet hangen. Heb er een foto van gemaakt en weer van de muur gehaald.

Loop je door de stad of weet je een plek in de binnenstad van Leeuwarden waar een vanger op ooghoogte in de muur zit, dan wil ik dat graag weten. Stuur mij een bericht via het contactformulier. Graag met foto en de straat. Dan kan ik kijken of de plek geschikt is.

De tweede optie was een hulpje van de schoorsteenveger met een mand.
Deze toegevoegd aan de Google map van het project.