Miniaturen spoorloos 2

Ik wilde donderdag op pad om de locaties waar de miniaturen waren verdwenen weer te voorzien van nieuwe. Want zonder deze locaties ontstaat er een gat in de route. Het volgen van de ontwikkelingen van het Coronavirus hadden meer mijn aandacht. Waardoor het er niet van gekomen is om andere miniaturen te plaatsen.
Vandaag moest ik toch op pad. Boodschappen halen voor de komende dagen. Leek mij een goed plan om dit te combineren met een rondje door het centrum van Leeuwarden.

Volgens traditie eerst een cappuccino bij het DE Cafe gehaald.
Daarna op de fiets naar de Bagijnesteeg. De dader(s) hebben de brief niet gelezen, de miniaturen waren niet teruggeplaatst. 😉

Heb een aantal nieuwe geplaatst. Terwijl ik bezig was hoorde ik een vrouw tegen haar zoontje zeggen. In deze steeg moeten een aantal staan. Volgens mij is de meneer bezig om te plaatsen.
Haar zoontje enthousiast toen hij de miniaturen zag staan. Direct een foto maken.
Precies op het juiste moment geplaatst 🙂 Het had zo jammer geweest, dat de moeder en haar zoontje tevergeefs hadden gezocht.
Ze vertelde, dat de musea gesloten zijn en dit een mooi alternatief was. Waarop ik zei; en altijd te bezoeken.Wat ik super vond was de papierenkaart van de binnenstad waar zij alle locaties op had omcirkelt. Ze zijn daarna verder gaan zoeken.
Het was druk in de steeg. Mensen die stopten en vertelden hoe leuk ze het project vinden. Mij een hart onder de riem staken, om vooral door te gaan met het project.
In eerdere bericht schreef ik al. Het geeft zoveel positieve energie om door te gaan. Het is mijn project en een project voor iedereen.


Dit vind je misschien ook leuk...