Ideeën

De afgelopen weken veel ideeën opgedaan. Langs locaties gefietst in de binnenstad. Foto’s gemaakt vanuit verschillende perspectieven.

Toen ik thuiskwam de foto’s op de harde schijf geplaatst. Op een groter beeldscherm de foto’s bekeken.  Een aantal plekjes op de foto vallen direct op. Die omcirkel ik op de foto.

Een paar dagen later nog een keer kijken, dan vallen er nog meer plekjes op waar ze kunnen staan.

De miniaturen uit hun quarantaine gehaald. Uitzoeken welke het beste op de locatie kunnen staan. Twintig miniaturen die in aanmerking komen gaan in een apart doosje.
Verschillende straten zijn voorzien aan de westelijke kant van het centrum van de binnenstad. (Bagijnestraat, Bagijnesteeg, Bollemanssteeg, Haniasteeg etc).
De noordkant,  De Grote Kerkstraat en de Vijzelstraat.
De oostelijke kant, Oude Oosterstraat, Tweebaksmarkt, heb ik inmiddels voorzien van een aantal miniaturen. Daar heb ik vandaag de Druifstreek aan toegevoegd.  

De locaties die ik nu bezoek, zijn rustig qua mensen. Ik wil graag in de Peperstraat en St Jacobsstraat miniaturen plaatsen, maar dat is met de 1,5 meter regel niet te doen op dit moment. Ik ben op zoek naar een oplossing om over een aantal weken ook daar miniaturen te kunnen plaatsen.
Heb jij een idee, dan hoor ik het graag.

Ook ben ik met plannen bezig om iets te gaan doen op de Willemskade, Wester Stadsgracht.

Een ding is zeker, de binnenstad is nog lang niet vol.