Miniature People Leeuwarden stadswandeling

Afgelopen maandag stuurde ik mijn link van de blog via Whattsapp Miniaturen verzendlijst naar verschillende mensen.

Kreeg een app terug van Nienke, dat ze door de Corona maatregelen er nog niet aan toe was gekomen om de stadswandeling te gaan doen.
Ik schreef terug dat we de route samen kunnen lopen. Dan ben ik de gids. Afgesproken voor vrijdag 22 mei 2020.

Afgesproken bij het DE café. Hier begint voor mij altijd de speurtocht naar nieuwe locaties.

Onder het genot van een beker koffie op pad gegaan. Nienke samen met haar man Siebe en ik als gids. Mooi om te zien hoe ze genoten van het project. De reactie bij de eerste locatie in de Haniasteeg. Oh wat zijn de poppetjes klein.  Blijft altijd leuk, dat mensen de miniaturen groter verwachten.

De verhalen verteld die bij de verschillende locaties horen.

We zijn een uur en een kwartier onderweg geweest. Na de rondleiding bedankten ze mij voor de rondleiding van het leuke project. Ik heb ze bedankt voor het enthousiasme. Was echt super om te doen.

Tijdens de wandeling bij een aantal mensen een brief in de brievenbus gedaan. Want ik wil de bordjes vervangen door kunststof bordjes met een QR code. Ook heb ik de afgelopen dagen meerdere e-mails uitgestuurd naar bedrijven die in het pand zitten waar mijn miniaturen staan. De Gemeente Leeuwarden heb ik een e-mail gestuurd met betrekking tot een aantal panden die van hen zijn.

Brief/ e-mail :

Beste meneer, mevrouw,

Ik ben Michel Tilma en heb een project in het centrum van de stad. The Miniature People Leeuwarden Project.

Ik plaats op verschillende locaties in de binnenstad modelbouwfiguurtjes. Hieraan heb ik een Google map route gekoppeld. De afgelopen maanden hebben honderden mensen, jong en oud de route gelopen.
Een aantal locaties worden ook meegenomen in de stadswandelingen van A Guide to Leeuwarden.

Om er voor te zorgen dat mensen de locaties herkennen, heb ik  overal een sticker aangebracht, waarop de adressen van mijn Instagram– en Facebookpagina staan. Nu is het idee om de stickers te gaan vervangen door bordjes van kunststof of messing, zodat het een nettere uitstraling krijgt en duidelijker een geheel vormt.

Voordat het idee doorgezet wordt, ben ik eerst benieuwd naar hoe de eigenaren en/of bewoners van de panden, waar de miniaturen staan, erover denken.

Graag kom ik in contact met u. Dit kan via info@micheltilmafotografie.nl of 06…, maar als u bekend bent met het project en het volgt via Facebook of Instagram, dan kunt u ook daar een berichtje sturen.

Informatie over het project vindt u op:

https://miniaturepeopleleeuwarden.nl/
Graag hoor ik van u.

Groet,

Michel Tilma
https://micheltilmafotografie.nl/

Inmiddels heb ik van 3 pandeigenaren toestemming om het bordje met de QR code op het pand te plaatsen. Onderweg werd ik gebeld door de contactpersoon van het Fletcher Hotel. Eén pand heb ik toestemming voor de ander neem ik contact op met de gemeente Leeuwarden.

Dit vind je misschien ook leuk...