Drukte

Het is druk met mensen die de route wandelen. Dan wordt er wel eens een miniatuur aangeraakt, waardoor het voor komt dat de miniatuur omvalt. Gelukkig staan de meeste van de 42 taferelen stevig in hun schoentjes.
De circusdirecteur bij de Oldehove staat vol op de wind. Kreeg een bericht, dat de directeur verdwenen was. Gelukkig had ik nog één op voorraad.

Vanmorgen een bericht op Facebook geplaatst:
Ik ben op zoek naar iemand, die vlakbij de Oldehove woont, waar ik een keukentrap van mag lenen vanmiddag. De miniatuur bij de Oldehove staat/stond op een hoogte van 2 meter. Ik moet op mijn tenen staan om deze vast te plakken. Hierdoor gaat het lijmen niet goed. De miniatuur raakt na een dag of een paar dagen los en waait weg.
Kreeg snel een opmerking onder het bericht van Klaske, met de vraag: hoelaat ben je daar, Michel.

Om 12:30 uur aangekomen bij de Oldehove stond Klaske te wachten met de keukentrap. De trap voor de Oldehove gezet. Zo kon ik werken op de juiste hoogte. De circusdirecteur staat nu stevig op de rand van de Oldehove.

De volgende halte was de Nieuwe Oosterstraat. In de Nieuwe Oosterstraat had iemand zijn fiets afgelopen weekend tegen de muur gezet. De politieagent en de fietser waren hierdoor ten val gekomen. De voorvork en het wiel waren beschadigd.
Een nieuwe fietser en dezelfde politieagent geplaatst.

Daarna doorgelopen naar het Hofplein en de Auckemastraat de drie locaties voorzien van een QR code bordje.

Het was mooi om te zien hoeveel mensen op zoek waren naar de Miniature People.
Terwijl ik het onderhoud deed met veel mensen gesproken.
De glimlach op de mensen hun gezicht, daar doe je het voor.

Iedereen bedankt voor het wandelen van de route.
Klaske bedankt voor de hulp. ?

Dit vind je misschien ook leuk...