De Oldehove

Op 14 augustus 2020 schreef ik:

Dit is de derde keer dat hij verdwenen is. Is het toch de wind die altijd tegen de Oldehove en vooral het punt waar de miniatuur staat/ stond waait. Of vind iemand het miniatuurtje leuk voor thuis.
Als zelfs montagekit niet helpt, dan weet ik het even niet meer. Ik heb nog één circusdirecteur op voorraad, maar het zonde om deze op dezelfde plek te plaatsen.
Komende dagen nadenken wat de oplossing is. Er schiet mij vast wel weer iets te binnen.

Afgelopen vrijdag het idee om Sjoerd  in het doosje te laten staan.
’s Middag met de lijm, pincet, doosje, steentjes en de miniatuur aan de slag gegaan.  De torenwachter op de hoogte gebracht, dat ik zaterdagmiddag de miniatuur in het doosje ga plaatsen. Roy een bericht gestuurd met de vraag of ik het trappetje kan lenen. Gisteren naar de Oldehove gefietst. De steentjes verwijderd die nu op de rand liggen. Ondertussen zag ik een mevrouw en een kind zoeken. Vroeg de torenwachter waar zij de miniatuur konden vinden. Haar man was om de Oldehove heengelopen. 
De torenwachter verwees de mevrouw door naar mij.

Ik heb het doosje met de miniatuur op de rand geplaatst. Zo konden ze er een foto van maken.
Het doosje er weer afgehaald.

Onder toeziend oog van de torenwachters en de toeristen de miniatuur in het doosje op de locatie geplakt. De steentjes erop geplakt, zodat het lijkt of hij op een hoopje steentjes staat.

Hopelijk kan hij er nu voor een paar maanden tegen.

Daarna samen met Roy de weg voortgezet. Ik wilde kijken of de rest van de route nog compleet is.

Zijn niet verder gekomen, dan de Haniasteeg. Heb daar twee nieuwe taferelen geplaatst. Daarover meer de deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...