Een groot succes!

Donderdag plaatste ik dat de routekaart en plattegrond in de verkoop zou zijn vanaf 4 september 2020 bij de VVV en ut Streekie.
Dezelfde avond kreeg ik van Cezz en Jouw Dagelijkse kost een bericht, dat zij ook graag de routekaart wilden verkopen. Chris van Het Anker wilde ook een aantal hebben voor zijn gasten die de route willen wandelen.

Zaterdag stonden een aantal herstelwerkzaamheden gepland. Voor ik naar de locaties ging, heb ik de routekaart bij Het Anker gebracht.

Daarna naar de Druifstreek gefietst. Het tafereel verplaatst van de betonnen vensterbank naar de rand 35 cm boven de stoep.

Toen ik klaar was een aantal foto’s gemaakt. Ik zag twee mensen kijken en lachen. Ze liepen de Oude Oosterstraat in.
Ik had mijn spullen ingepakt en in de fietstas gedaan. Ik liep met de fiets aan de hand door de Oude Oosterstraat. Ik kwam dezelfde mensen tegen, die eerder stonden te kijken op de Druifstreek. We raakten aan de praat.

Ik vertelde dat ik miniaturen in de stad plaats en daar een foto van maak.  Ik wees hen op de miniatuur die in de Oude Oosterstraat staat. Ze wilden graag een routekaart. Ik had gelukkig nog een routekaart in mijn rugzak. Ze waren beide blij. Ze hadden nog geen plannen voor de rest van de middag. Nu wel. ?

Ik heb mijn weg vervolgd. In de Bagijnestraat was een schilder van het hek gevallen. Dit was de tweede keer in een week tijd. Helaas kon de schilder niet teruggeplaatst worden. Had een andere schilder uit voorzorg meegenomen.

Terwijl ik bezig was, stopten er mensen die de route aan het wandelen waren. Viel direct op dat ze de nieuwe routekaart gebruikten.  

Natascha kwam langslopen en vertelde trots dat ze een routekaart had gehaald bij de VVV. Zij had de laatste van de voorraad bij de VVV gekocht.

Daarna een bakje koffie gehaald bij Cezz. Toen ik de winkel binnenliep zat ik de kaart op de toonbank staan. Er hing ook één in de etalage.

Toen ik thuiskwam stuurde Henk een bericht, dat ook bij  Ut Streekie de verkoop hard ging. Even later kreeg ik bericht van Monique van Jouw Dagelijkse kost. Zij hadden nog 2 op voorraad. De Cezz had nog 13 liggen.

Mocht je nog niet één in je bezit hebben en je wilt toch graag één, de voorraad wordt deze week bijgevuld.