Berichten 2

De afgelopen weken kreeg ik veel reacties op mijn geplaatste Facebook berichten. Een reactie, die er uitsprong was van Miran Woudstra. Zij reageerde op het bericht van de Oldehove (30 augustus 2020). De miniatuur was voor de derde keer verdwenen en ik had een nieuwe geplaatst.

Mijn dochter van 8 was in tranen toen we tijdens onze zoektocht ontdekten dat ook het poppetje bij de Oldehove “gestolen” was. Op de route die we liepen was dit de 3de die ontbrak. Ze was zó boos! “Het is oneerlijk en gemeen dat mensen het zomaar kapot maken, ik ben er klaar mee!”  Heeft toch gauw 10 minuten geduurd voor we haar gekalmeerd hadden. Maar de lol die ze had tijdens het ontdekken is die dag niet meer terug gekomen…. Ik ga haar gauw dit bericht laten zien! Want wat is het toch een geweldig project. Ik hoop dat u er ondanks de verdwijnende poppetjes nog lang mee doorgaat

Vandaag kreeg ik een foto gestuurd van Rinske Kuiper.


Yasmijn is helemaal in de ban van de kleine mensen zelf in onze tuin gaat ze los.

Leuk om te lezen hoe kinderen bezig zijn met de Miniature People Leeuwarden.

Vandaag mijn herstelronde door stad gedaan en veel volwassenen en kinderen zien genieten van de wandelroute.
De blog over vandaag komt morgen of overmorgen online.
Nu eerst uitrusten 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...