Boosheid en teleurstelling

Op 14 oktober 2020 schreef ik dat er taferelen beschadigd zijn of zelfs verdwenen.
Nu 17 dagen later is dit de huidige situatie.
Ik kan begrijpen dat volwassenen en kinderen aan de miniaturen zitten en dat er dan een miniatuur beschadigd. Maar een compleet tafereel zoals de nummer 27 waar de hond los is gemaakt van de zandbak, een kindje in de zandbak geen hoofd meer heeft, de miniaturen die in de stoeltjes zitten, nu naast een kapotte stoel zitten, dat gaat er bij mij niet in.

Nog meer baal ik van complete taferelen die er niet meer staan, omdat alle miniaturen worden meegenomen, daar begrijp ik helemaal niks van.Je zou bijna denken, dat er mensen zijn die doelbewust de taferelen kapot maken of meenemen.
Toen Henk mij vanmiddag een bericht stuurde, dat het tafereel in de Wolvesteeg verdwenen is.

Ik was op dat moment van plan om de stekker uit het project te trekken. Toen de boosheid en teleurstelling minder werden, dacht ik van; het is zonde om de stekker eruit te trekken.
Meer dan een jaar werk zomaar weggooien is zonde.
Het project maakt de meerderheid gelukkig en blij.
Voor hen ga ik door.

Ik heb last van vermoeidheid na Covid-19. Waardoor ik bijna geen energie heb om dingen te ondernemen. Deze week begin ik met een revalidatie traject.
Wanneer ik weer fitter ben, maak ik de taferelen één voor één in orde. Ik heb een aanbod van een taxibedrijf, die mij naar de taferelen wil rijden.

https://miniaturepeopleleeuwarden.nl/…/10/31/update-route/