Herstel 5 taferelen

Het is nu 5 weken geleden dat ik ziek werd en positief werd getest op Covid-19. De vermoeidheid is er nog steeds. Ik wandel 2 a 3 keer per dag een blok. Deze week begonnen met het revalidatie traject. Werk nu 2 uren per dag thuis. Om de 14 dagen kijken we of er een uur bij kan.
Waar ik 5 a 6 weken geleden nog een goede conditie had is daar weinig meer van over. De crosstrainer was al zwaar op level 1.

Een aantal krachtoefeningen gedaan met licht gewicht. Komende maanden opbouwen. Maar met de begeleiding van fysio in samenwerking met mijn personal trainer komt het allemaal weer goed. Geduld is een schone zaak.

De afgelopen weken zijn er meerdere taferelen kapot gemaakt of verdwenen.  
Je voelt je machteloos en gefrustreerd wanneer je thuis zit en geen energie hebt om naar de stad te fietsen. Laat staan lopen van locatie naar locatie.

Gelukkig zijn er een hoop mensen die je aanbieden om samen met mij langs de taferelen te rijden. Mensen die taferelen voor je willen herstellen.

Vanmorgen werd ik opgehaald door Kevin Boelhouwer.
Eerst langs Roy gereden. Hij had de basejumper en de mijnwerker gevonden in de Haniasteeg en tijdelijk bewaard.

Daarna doorgereden naar de Haniasteeg. De basejumper en de mijnwerker weer op hun plek gezet.
Alle CSI miniaturen waren verdwenen en zijn helaas niet meer te bestellen.

Twee straatreinigers geplaatst. Het wordt ook wel eens tijd, dat het plaats delict na 11 maanden wordt opgeruimd. De daders van de ontvoering van de band zijn nog steeds niet gevonden. Misschien dat het DNA van het been, dat nog op de locatie lag enige duidelijkheid kan bieden de komende tijd.

In de Wolvesteeg was ook het complete tafereel verdwenen. Gelukkig had ik afgelopen maandag online een winkel gevonden, die nog een doosje op voorraad had.
Donderdag binnengekregen en vanmorgen geplaatst.

Na de Wolvesteeg naar de Nieuwe Oosterstraat gereden. De fietser en de agent hadden tijdelijk onderdak gekregen in de etalage bij de Jouw Dagelijkse Kost.  
Was leuk om Monique na vijf weken te spreken en bedanken voor de opvang van de miniaturen.
De miniaturen staan in de Nieuwe Oosterstraat weer op hun plek.

Kevin dank je wel dat je mij  naar de taferelen wilde rijden. 

Iedereen bedankt voor de leuke berichten van de afgelopen weken.

Ben je de route aan het lopen en kom je taferelen tegen die kapot zijn of er niet meer staan. Check mijn website of ze daar tussen staan. Staan ze niet in de lijst stuur mij ajb een bericht.

De rest van de dag heerlijk in de rust.