Met de Taxi langs de taferelen!

Op 14 oktober 2020 schreef ik een bericht op Facebook.

De afgelopen 11 dagen zijn er helaas een aantal taferelen beschadigd en zelfs verdwenen.
Ik heb geen energie om de taferelen te herstellen.

Twee uren later krijg ik een melding op de telefoon, dat er een bericht is binnengekomen in Messenger.  Bericht van Sjoerd Verkoelen van https://www.taxisjoerd.nl/nl/Home

Tilma! Zodra je klachtenvrij bent bel me dan ff. Cross ik je gratis met een taxi langs al je projecten!

Vanmorgen kwam Sjoerd met de taxi mij thuis ophalen. Naar de st Anthonystraat gereden. Het  echtpaar zittend op een bankje was vier weken geleden weggehaald door iemand.
Het tafereel stond altijd hoger op de muur. Kinderen konden het dan niet zien staan. Daarom het tafereel vanmorgen meer richting de Grote Kerkstraat geplaatst.  

De volgende stop was de Bagijnestraat.  Er mist op het hek een schilder (emmertje staat er nog) en een schilder mist een hoofd. Schilder vervangen door een exemplaar met een hoofd.
Patricia de bewoner van het pand kwam bij de deur staan. Super leuk om na zoveel weken met haar te praten. Ze had een cadeau voor mij gekocht.  In de taxi heb ik het uitgepakt. Patricia had 3 miniaturen gekocht. Superblij mee. Afgelopen week kreeg ik een melding dat in de Ipe Brouwerssteeg één van de vrouwelijke miniaturen verdwenen was.  Een andere miniatuur geplaatst. Zo zijn ze weer gezellig met z’n tweeën en kunnen ze weer keuvelen.

Het laatste tafereel van de lijst was het tafereel op de druifstreek. Hier is de hond los, stoeltjes kapot en een miniatuur in de zandbak mist een hoofd.
De kapotte tafereel vervangen door een nieuwe zandbak en mensjes in de strandstoelen. Mos erbij geplakt. Vanmorgen voordat we op pad gingen mos uit de tuin gehaald. ?

Het geeft een goed gevoel, dat de route weer compleet is.  

Sjoerd dank je wel voor het rijden en voor een leuke en gezellige morgen.