Verrassing

Zaterdag is een dag dat ik uitslaap. Normaal gaat om 6:30 uur het alarm van de telefoon. Op zaterdag rond 8 uur.Rustig aan de dag beginnen.

Ik was bezig om het ontbijt klaar te maken. Toen ik door het raam keek zag ik de postbode met een pakket bij de voordeur. Terwijl ik naar de voordeur liep, dacht ik na en kon mij niet herinneren dat ik iets besteld had. Maar goed het was nog vroeg in de ochtend. Het pakket aangenomen. Er zat een envelop bij met daarin een kerstkaart. Wat een prachtige tekst.
Daarna het pakket van Blooming Bakery (https://www.bloomingbakery.nl/) opengemaakt. Heerlijke brownies, candybars etc.

Vanmorgen een bericht gestuurd om Titia Mulder te bedanken.
Kreeg ik een antwoord terug.

Hallo Michel! Jij hebt zelf voor zoveel mensen een geweldige verrassing in Leeuwarden verzorgd! De middag dat ik met mijn dochter door Leeuwarden liep om alle tafereeltjes te zoeken en te bewonderen was een gelukkige middag, ik werd er zo happy van!
Maar het gaat verder, want je krijgt tegenslag met figuurtjes die verdwijnen of kapot gaan. En hoe je daarmee omgaat….bewonderenswaardig. Toen nog covid, ik vind je een held en blijf je stukjes op Facebook met plezier lezen.
Ik wens je prachtige feestdagen en een mooi 2021!

Ik ben niet snel stil, maar deze morgen tweemaal. Dank je wel. ?

Dit vind je misschien ook leuk...