WestCord WTC

In september 2020 werd ik benaderd door Jeroen van het WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Ze wilden mij de gelegenheid geven om de routekaart plattegrond te verkopen in het hotel.
Gesprek gehad met Jeroen. Hij vertelde tijdens het gesprek, dat er dagelijks gasten komen die een citytrip naar Leeuwarden hebben geboekt. Dan zou het mooi zijn, als de gasten de routekaart kunnen kopen in het hotel.
De kaarten komen in de vitrine te liggen bij de lift. Dan zien de gasten ze liggen als ze uit de lift stappen.De afspraak gemaakt, dat ik een tafereel ga maken, dat bij het hotel past.

Mijn planning was om binnen 14 dagen een tafereel te maken en dan te plaatsen. Helaas liep het anders dan verwacht. Contact gehouden en de afspraak op dinsdag 5 januari 2021 gezet.
De afgelopen dagen thuis een tafereel gemaakt. Vandaag het tafereel in het restaurant gedeelte op de 11de verdieping geplaatst. In de liften hangen posters van het project. In de vitrinekast ligt de routekaart en plattegrond met een flyer.

Op de terugweg langs een aantal taferelen gefietst. Brandweermannetje weer vastgeplakt. Het tafereel bij de Blokhuispoort voorzien van een nieuw tussen wandje. De vorige was smerig.