Miniature People Leeuwarden vakantie.

“De komende twee weken verlof van het werk. Kan ik mij concentreren op het project. Er staan mooie dingen te wachten. Binnenkort vertel ik daar meer over. “
Zo eindigde ik mijn blog vorige week.

De mooie uitdagingen die staan te wachten, kan ik nog niet veel over loslaten.
Wel kan ik iets in het kort vertellen over de toffe dingen die afgelopen week op mijn pad kwamen.

Deze week de PostPlaza en Van der Valk Hotel Leeuwarden aan de verkooppunten mogen toevoegen.

Ik kreeg een e-mail van een sportschool, de Camperplaats Leeuwarden en de Weekendschool.
Met alle 3 een leuk telefonisch gesprek gehad.  Mooi om te horen hoe het Miniature People Leeuwarden project  past bij de sportschool, Camperplaats Leeuwarden en de Weekendschool.
Het plan en het enthousiasme aan de andere kant van de lijn, maakt dat ik graag de samenwerking aan ga.

Op woensdag kreeg ik een bericht via Messenger van een studente. Zij studeert af en zocht naar een onderwerp voor haar project. Na het lezen van het bericht via Messenger, een antwoord gestuurd. Het mij leuk lijkt om mee te werken aan haar eindstudieproject. Donderdagmorgen kreeg ik een app van een journaliste van het Friesch Dagblad met het verzoek voor een telefonisch interview.  Contact gehad en een terugbelafspraak voor later in de middag gemaakt.
Tweeënhalf uur met elkaar gesproken. Vrijdag 12 maart 2021 verschijnt het interview op de cultuurpagina van het Friesch Dagblad.

Er moet natuurlijk ook een foto van mezelf in het artikel. Afspraak gemaakt voor 6 maart 2021 11:00 uur om een foto te maken in de Wolvesteeg. Toen ik stond te wachten in de Wolvesteeg liepen er meerdere mensen door de steeg op zoek naar het tafereel.
Inmiddels was Jacob van Essen gearriveerd.  Hij maakte in september 2019 de foto’s voor het artikel in de Leeuwarder Courant. Verschillende foto’s gemaakt. Ondertussen stonden mensen te wachten tot ze bij het tafereel konden. Even gestopt met foto’s maken, dan kunnen de mensen het tafereel bekijken. Op de foto maakt Jacob een foto, voor het artikel in het Friesch Dagblad, van een familie die het tafereel bekijkt. Vader, moeder, kinderen en opa en oma uit Raalte.
In de Haniasteeg nog een aantal foto’s gemaakt.

Een beker koffie van het Douwe Egberts Café gehaald. Er waren mensen aan het zoeken naar het tafereel. Aangegeven, dat het tafereel is verplaatst naar de etalage van het DE Café Ik ben daarna nog een ronde langs een aantal taferelen gelopen. Onderweg veel mensen enthousiaste mensen met een routekaart gesproken.

Tijdens het plaatsen van de eerste 2 taferelen in  augustus 2019 nooit verwacht, dat er zoveel moois op mijn pad zou komen. Ik kijk uit naar de samenwerkingen.

Een prachtig avontuur!

Dit vind je misschien ook leuk...