Een fantastische week


Maandag was ik een tafereel aan het herstellen. Toen ik klaar was, even controleren of ik nieuwe berichten had binnengekregen. 
 
Een bericht via Instagram-Direct van Sabine.  
Ze keek samen met haar kinderen naar het Jeugdjournaal. Ze dacht, de Miniature People Leeuwarden route, dat moeten nog meer kinderen weten! Want ik weet hoe leuk kinderen jouw route vinden.  Ze had een e-mail gestuurd naar het Jeugdjournaal. Ze had antwoord gekregen en stuurde het mij toe.  
Terwijl ik haar bericht las, kwam er een e-mail binnen. De e-mail kwam van de NOS. Ze wilden graag in contact komen. Eind van de middag telefonisch contact gehad. Afspraak gemaakt, dat ze in de loop van de week terugbellen.  
 
Dinsdagmorgen ontving ik een e-mail van een journalist van de Telegraaf.  We willen graag voor onze Erop Uit-pagina de Miniature People Leeuwarden route tippen.  Een bericht teruggestuurd en een foto voor het artikel.  
 
Donderdag had ik een afspraak met Wietse van Studio Elements.  Zij hebben een speurtocht langs 17 van de taferelen.  
Toen ik op de fiets zat, richting de binnenstad, kreeg ik een inkomend bericht. Van de fiets gestapt. NOS stond in de display.  Ik nam op. We willen zaterdag graag langskomen om opnames te maken voor het Jeugdjournaal. Ik zei, prima. Een tijd en plaats afgesproken voor de opnames.  
 
Daarna door de stad gewandeld en veel mensen gesproken, die op zoek waren naar de taferelen. Iedere keer weer genieten het enthousiasme van jong en oud.  
 
Iedere avond zet ik het geluid van de telefoon op stil. Dat ik het ook wel eens vergeet kwam ik vanmorgen achter. Ik schrok wakker van het geluid van de telefoon. Ik dacht wie stuurt mij een bericht zo vroeg in de morgen. Het was Chris: Mogguh maat.  Hoor ik jou Miniature People Leeuwarden project genoemd worden op NPO Radio2? Ik dacht het zal wel, ik ga slapen het is veel te vroeg. Een half uur later weer een appje. Hoi, ik wilde je laten weten, dat je project gepromoot is op NPO Radio 2.  
Het volgende bericht dat binnenkwam. Hoi Michel, je project staat in de Telegraaf Erop- uit.  
 
Het was tijd om op te staan. 😊 
 
Uitzending NPO2 Radio vanaf minuut 14:13.

Dit vind je misschien ook leuk...