Gezelligheid

Gezelligheid  

Afgelopen woensdag was ik een aantal taferelen aan het herstellen, toen ik in de Bagijnesteeg het mannetjes met de drilboor aan het vervangen was, kwamen er scholieren aan op de fiets.  

Ze stopten in de Bagijnesteeg. Ze hadden een opdracht van school om de taferelen te zoeken en deze te noteren op de kaart. Ik was klaar met de man met de drilboor en stapte op mijn fiets.  

In de st Anthonystraat waren de plassende vrouw en man nog steeds aanwezig.  

Ik fietste de St. Anthonystraat uit en sloeg linksaf de Bagijnestraat in. Toen hoorde ik; Meneer, meneer, mogen wie u iets vragen. Ik draaide om en zag de scholieren nog in de Bagijnesteeg staan. U bent de meneer van de poppetjes, mogen we met u op de foto. Dan scoren we vast bonuspunten met de opdracht. 😊Ben benieuwd of ze bonuspunten hebben gekregen voor de foto.  

Gisteren en vandaag door de binnenstad gewandeld. Genoten van de mensen op de terrassen, mensen de zittend op een bankje genieten van de net gekochte broodjes en drankjes. Mensen die winkel in en winkel uitliepen. Heerlijk om de stad weer te zien leven.  

Tijdens mijn wandeling door de straatjes waar mijn taferelen staan, veel mensen zien zoeken en genieten wanneer ze het tafereel hadden gevonden. Met mensen gesproken en op de foto gegaan.  

Ik heb vandaag nummer 55 geplaatst in de Huygenstraat.  

Iedereen bedankt voor het wandelen van de route en de leuke gesprekken. Dit geeft iedere keer een boost om door te blijven gaan. 🙂