Wijzigingen

De komende tijd kan het zijn, dat je bij een tafereel komt en je een ander miniatuur aantreft, dan op de routekaart vermeld staat. Geen paniek.

De afgelopen 2 jaar zijn er poppetjes verdwenen, last hebben gehad van de weersomstandigheden en kapotgemaakt.
Soms zijn de miniaturen, die er eerst stonden, niet meer te bestellen.

De bedoeling is dat er een nieuw verhaal ontstaat op de locatie. Een verhaal zoals ik, dat ook heb gedaan met het tafereel van de muziekband in de Haniasteeg, waar nu straatvegers staan.

De backpackers in de Bagijnestraat zijn ouder geworden. Ze zijn bijna 2 jaar onderweg naar de Oldehove. De jaren dat ze stil hebben gestaan was te zien op hun gezichtjes. De kleding was ook valer geworden.  De bagage zit niet langer op de rug. De bagage nemen ze mee voor op de rollator.
Gisteren heb ik de man met de drilboor vervangen door een ander poppetje. Het lijkt dat de bouwvakker de hele tijd pauze heeft. Schijn bedriegt. Als jij de andere kant op kijkt of verder gaat met je wandeling, dan gaat hij aan het werk. Hoeveel flesjes hij leeg drinkt, dat ligt aan hoe druk het op de route is. De komende dagen en weken ben ik bang, dat van werken niet veel terecht komt.