Blok

Wanneer ik op pad ben maak ik leuke dingen mee. Ik schrijf een blog over de belevenissen van de Miniature People, de mensen jong en oud die ik onderweg spreek. Eén of twee keer per jaar wil het niet om een blog te schrijven. De laatste blog is van 17 juli 2021. Meestal duurt het een maand. Gelukkig is de maand bijna om 😊

Het plaatsen van een tafereel en foto’s maken is de afgelopen maand wel doorgegaan. Vandaag heb ik wat lopen knutselen met een steen, een krijtje, een muurschilder en 3 voetballertjes. “Pleintje voetbal”

Dit tafereel heb ik na het maken van de foto’s meegenomen naar huis.
De baksteen ligt er nog.

Ook heb ik een aantal wijzigingen aangebracht op de route.

De C&A heb ik een zittend mannetje bijgeplaatst. De QR code wordt steeds verwijderd, heb besloten om geen nieuwe QR code te plakken.
De twee mannen kijken naar de Treinpassage, is gewijzigd in een man en vrouw.
Op de camping bij de Westerkerk heb ik vrouw en kind aan het picknicken bij geplaatst.


          
        

Dit vind je misschien ook leuk...