Update Route

Een verzoek aan een ieder. De taferelen niet aanraken, ook niet even, want ze gaan kapot. Gaat er een tafereel kapot, meldt het ajb.

17-09-2021

Nummer 2: Twee zittende mensen. Helaas is het tafereel beschadigd. Alleen de benen zijn aanwezig.

Nummer 15: Herder met schapen is tijdelijk niet aanwezig. Het tafereel verhuis ik naar een andere locatie. Welke dat wordt, dat maak ik binnenkort bekend.

Nummer 24: Bouwproject . Ik heb een bouwvakker met kruiwagen boven de 2 al langer aanwezige bouwvakkers geplaatst.

Nummer51: Schoorsteenveger is vervangen door een schoorsteenveger met een trap.Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Hanneke Koopal schreef:

    Hoi Michel ….ben de moeder van Wina&Beppe van Bronx en nog een bosje kleinkinderen..
    Ik heb je Website gelezen en ga dit zeer binnenkort met kleindochters opzoeken..
    Ik vind dit zo allemachtig mooi,en dat in jullie mooie binnenstad!!

  1. 31 oktober 2020

    […] Op 14 oktober 2020 schreef ik dat er taferelen beschadigd zijn of zelfs verdwenen. Nu 17 dagen later is dit de huidige situatie. Ik kan begrijpen dat volwassenen en kinderen aan de miniaturen zitten en dat er dan een miniatuur beschadigd. Maar een compleet tafereel zoals de nummer 27 waar de hond los is gemaakt van de zandbak, een kindje in de zandbak geen hoofd meer heeft, de miniaturen die in de stoeltjes zitten, nu naast een kapotte stoel zitten, dat gaat er bij mij niet in. Nog meer baal ik van complete taferelen die er niet meer staan, omdat alle miniaturen worden meegenomen, daar begrijp ik helemaal niks van.Je zou bijna denken, dat er mensen zijn die doelbewust de taferelen kapot maken of meenemen. Toen Henk mij vanmiddag een bericht stuurde, dat het tafereel in de Wolvesteeg verdwenen is. Ik was op dat moment van plan om de stekker uit het project te trekken. Toen de boosheid en teleurstelling minder werden, dacht ik van; het is zonde om de stekker eruit te trekken. Meer dan een jaar werk zomaar weggooien is zonde. Het project maakt de meerderheid gelukkig en blij. Voor hen ga ik door. Wanneer ik ben opgeknapt, maak ik alle taferelen weer in orde.https://miniaturepeopleleeuwarden.nl/…/10/31/update-route/ […]