Enthousiast


Ik had een nieuwe lens (objectief) aangeschaft. De Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art Nikon.  De vorige lens, de sigma 17-50mm f/2.8 Nikon, was aan vervanging toe.  Vandaag eens testen.  
 
Eerst de ronde langs de taferelen.  
Het tafereel bij Jouw Dagelijkse Kost is beschadigd. Het poppetje, dat achter op de fiets zat, is van de fiets gesprongen en heeft tijdens de val de arm van de fietser meegenomen. Ik heb ervoor gekozen om het tafereel eerst zo te laten.  De rest van de taferelen zijn compleet 😊 
 
Het was tijd om een tijdelijk tafereel te plaatsen en de nieuwe lens te testen.  
Ik liep op de Beursbrug ( Wirdumerpoortsbrug) en keek richting de Achmeatoren.  De toren was in mist gehuld. Ik keek naar de overkant van de brug en zag iets voor bij het brugwachtershuisje (Kapsalon) een leuke plek om, een nog te verzinnen tijdelijk, tafereel te plaatsen.  
 
Tasje met de miniaturen gepakt. De backpackers en een familielid dat slecht ter been is.  
Samen een dag gezellig uit in de binnenstad van Leeuwarden. 😊 
 
Terwijl ik bezig was werd ik een paar keer aangesproken door mensen die bekend zijn met de Miniature People Leeuwarden. De poppetjes wachten maar even voor ze op de foto mogen.  
Ik neem altijd de tijd om met de mensen te praten en vragen te beantwoorden.   Erg leuk het enthousiasme. Ik onthoud altijd, zonder de wandelaars van de route en de volgers op sociale media was de Miniature People Leeuwarden nooit zo groot geworden.  
 
Het werd steeds mistiger en kouder. De foto’s gemaakt. De spullen ingepakt en snel naar huis.  
 
De nieuwe lens ben ik zeer tevreden over. Daar ga ik de komende jaren mooie foto’s mee maken.Dit vind je misschien ook leuk...