Een fantastische en mooie uitdaging.

Ieder jaar ben ik verbaasd over wat er allemaal gebeurt met en rond de Miniature People. Ik heb het er vaak over met mijn vader. Pa, het wordt komend jaar vast rustiger met aandacht.
Wanneer het jaar dan begint, dan komen de eerste aanvragen binnen en heb ik het daarover met mijn vader. Hij glimlacht dan en zegt, je hebt een mooie hobby.

In januari met Boukje van de Seniorenkrant op pad geweest. Leuk om mijn verhaal tijdens de wandeling langs de taferelen te doen. Het artikel wordt begin maart geplaatst in de Seniorenkrant.

Eind 2021 ontving ik een e-mail van Koen, met het verzoek tot koppelen met de organisatoren van Bosk. Een paar dagen later ontving ik een e-mail van Antsje van de organisatie van Bosk met de vraag of ik kennis wilde maken. De e-mail beantwoord, dat het mij leuk leek om kennis te maken.

Op 17 januari 2022 samen met Peter en Heleen (bestuur stichting Miniature People) een gesprek gehad met Bruno en Antsje van Bosk. Een erg leuke meeting. Het verhaal van Bosk, hoe ik een route binnen Bosk kan maken, die dan aansluit bij de gedachte en ook wordt meegenomen in de bestaande Miniature People route.

Afgelopen week met Antsje, Bruno en Heleen de route van Bosk gewandeld. Geluisterd naar hun ideeën en gekeken naar locaties waar ik nieuwe taferelen kan plaatsen. Na de wandeling genoeg inspiratie. De komende maanden nadenken over de taferelen die ik ga plaatsen.

Wie had dat gedacht in augustus 2019. Een route maken op een groot evenement, ik in ieder geval niet. 😊

Ik ben ontzettend blij met de Stichting Miniature People. Want er komt steeds meer op mij af en ik kan dat niet meer alleen. Dank je wel Richard, Peter en Heleen.

Bosk 100 dagen lang kleurt het hart van Leeuwarden groen. Van 7 mei tot en met 14 augustus lopen er namelijk meer dan 1000 grote en kleine bomen door de binnenstad.

https://arcadia.frl/bosk/