Storm

In januari en februari 2020 hadden we ook een aantal stormen. Toen kreeg ik berichten van bezorgde mensen. Met veel al de vraag of de poppetjes wel bestand waren tegen de storm. Het antwoord was ja. Ze staan stevig vast.

De afgelopen dagen met de storm Dudley en Eunice geen moment bang geweest, dat de 55 taferelen weg zouden waaien. Het stadsstrand in de Torenstraat en de herder met zijn schapen in het Auckemastraatje hebben last van de wind uit het westen of zuidwesten.

Vandaag mijn ronde gedaan. Beide taferelen hadden schade. Bij het stadsstrand is het zand verdwenen. Het waaide nog stevig, daarom heb ik besloten om geen nieuw zand neer te leggen. De poppetjes lijken nu allemaal in de zee te liggen en te zitten. Kunnen ze even afkoelen.
Het tafereel met de schapen had natuurschade. Er was een wervelstorm overheen gegaan. Alles weer op zijn plek gelegd en gezet.
Toen ik bezig was liepen er volwassen mensen en kinderen langs. Ze waren op zoek naar de taferelen zonder routekaart/ Google map. Ze zagen het tafereel met de schapen. We hebben er al 7 gevonden, zeiden ze tegen elkaar. Enthousiast liepen ze weer verder.

Ik moest nog langs de rest van de tafelen. Ze waren allemaal zoals ik al had gedacht allemaal intact. Daarna even een aantal locaties langsgelopen, waar ik taferelen wil plaatsen voor Bosk, maar kon het onderweg niet laten om een tijdelijk tafereel te maken.

De komende week werken en dan 14 dagen vakantie. Taferelen bedenken voor Bosk en verhalen maken. Zin in.

Ben weer een hoop mensen onderweg tegengekomen met een routekaart.
Dank je wel allemaal voor het wandelen van de route.