Voorbereidingen

Het is een aantal weken geleden, dat ik een blog heb geschreven.

De afgelopen weken druk met de voorbereidingen voor Bosk. Taferelen verzinnen op de locaties waar de 1200 bomen langs gaan en/of een aantal dagen blijven staan. Leuke ideeën opgedaan.
De eerste week van mei 2022 ga ik de taferelen plaatsen. Dan maken ze deel uit van de route.

Natuurlijk gingen de herstelronde wel door. De mountainbiker in de Bagijnestraat was klaar met zijn locatie en wilde de stad verkennen. Hij had er tijdens het losrukken van de muur geen rekening mee gehouden, dat zijn voorwiel ook vast zat. Het resultaat was dat hij plat op zijn snufferd was gevallen.  

Ik had ook een melding gekregen, dat op de hoek van de Nieuwestad een poppetje zijn hoofd kwijt was. Eerste dat mij te binnenschoot. Ze weet niet meer weten wat te doen. Een positief gesprek, dan komt het daarna weer goed, dacht ik.
Eenmaal op de locatie bleek de situatie ernstig. Het hoofd was verdwenen en beide armen waren eraf. Een gesprek zat er niet meer in.

Zaterdag 26 maart 2020 een interview met Mieke van NPO5 radio Zin in weekend gehad. Was ontzettend leuk om te doen.
Het interview is vandaag te horen in de uitzending van 18:00 – 20:00 uur. https://www.nporadio5.nl/programmas/zininweekend

De afgelopen weken heel veel bekende en onbekende mensen onderweg gesproken. 
Leuke gesprekken gehad. Iedereen die ik heb gesproken, bedankt voor de positieve energie.
Iedere keer geeft het mij een boost om door te blijven gaan met de Miniature People Leeuwarden.

Het tafereel op de foto is een voorbeeld. Dit staat niet meer op de locatie. Nog een paar weken en dan staan er minimaal 11 nieuwe taferelen. Even geduld 😊

Dit vind je misschien ook leuk...