E-mail

Vorige week fietste ik naar huis en zag dat het tafereel bij de Blokhuispoort kapot was gemaakt. Er missen poppetjes en het plexiglas was geknapt. Ik had geen spullen bij mij om te herstellen.

Net toen ik op de fiets wilde stappen, zag ik 3 mensen vanuit de Druifstreek, de weg oversteken. De mevrouw met de groene sweater hoorde bij Bosk. De bomen stonden op de Druifstreek, Tweebaksmarkt en Turfmarkt. Toen ze bij mij stonden herkende zij mij.

Zij vertelden, dat ze vorig jaar november naar de Kunstmaand Ameland waren geweest en toen de Miniature People Ameland hadden gewandeld. Toen hadden besloten, dat ze ook de route in Leeuwarden wilden wandelen. Vanuit Oegstgeest waren ze naar Leeuwarden gereden.

Gisteren ontving ik een e-mail.

Hoi Michel,

Wij hebben elkaar maandag ontmoet bij Bosk. Er zijn toen ook foto’s gemaakt die ik je door wil sturen.Ook foto’s van tijdens de route. We hebben 2 dagen over de route gedaan en ontzettend genoten!!!!

Het was zo grappig! Tegenover de Neushoorn waren bouwvakkers bezig met het renoveren van een huis. We raakten aan de praat en vertelden dat we metselaars aan het zoeken waren. Zij wisten niet van het bestaan van de miniatuur metselaar. Vol belangstelling begonnen ze ook te zoeken. Hun dag was weer goed. Ze gaan met de kleinkinderen op pad!

Weer fans erbij!

Groetjes,

De mail en de foto’s vond ik zo leuk, dat ik gevraagd heb of ik het mocht delen. En dat mocht. 🙂