Struinen door de binnenstad

De afgelopen 2 dagen heerlijk struinen door de binnenstad van Leeuwarden.  
 
Een aantal herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het stel in de Wolvensteeg onder de bierflesdopje had een barbecue gehad en het was gruwelijk misgegaan. Ze waren beiden zwartgeblakerd en onherkenbaar. Twee dames hebben de plek ingenomen.  
De schoorsteenveger is weer terug van een paar dagen verlof. Hij is er weer klaar voor.  
 
Het was weer gezellig druk met toeristen met een routekaart in de handen. Allemaal druk aan het zoeken naar de taferelen. Fantastisch om te zien dat mensen jong en oud genieten.  
Ik wilde op zoek naar een locaties waar ik een vast of tijdelijk tafereel kon plaatsen, maar het was 2 dagen meer praten, dan doen.  
 
Het enthousiasme van de mensen waar ik mee praat, die de route wandelen, geven mij zo veel positieve energie. Als ik eenmaal praat over de Miniature People, dan is er bijna geen houden meer aan 😊Neem ook graag de tijd om de vragen van de mensen te beantwoorden.  
Een nieuw tafereel plaatsen kan altijd nog ergens op de dag.  
Of zoals vandaag op het einde van de dag.  
 
Gisteren had ik foto’s gemaakt van het beeld: Viglius van Aytta. Vanmiddag bekeek ik de foto nogmaals en de ruimte onder de schoen viel op. Tas met daarin Miniature People open en had snel de keuze gemaakt.  
 
Terwijl ik bezig was bleven mensen staan. Een meneer keek en zie; ik volg de Miniature People en ben benieuwd hoe het wordt. Ik kijk vanavond op Facebook.  
 

Het waren weer 2 gezellige dagen. Iedereen bedankt voor het wandelen van de route en de gezellige gesprekken.  
 
Fijne paasdagen.