Schuilen

Kreeg de afgelopen week berichten, dat een aantal miniaturen los waren geraakt.

Vanmorgen op pad gegaan. Prachtig weer om de route te lopen en alle miniaturen te controleren of er misschien nog meer los waren gegaan. Gelukkig waren alleen een hert in de Bagijnestraat en een klimmer op het Hofplein los geraakt.


Heb natuurlijk liever niet, dat iemand er aan zit. Het is ook de nieuwsgierigheid  van de mens om er even aan te zitten. Ik vind het in ieder geval wel fijn, dat de miniaturen wel blijven liggen. ?

Op de terugweg kriebelt het dan toch om een nieuwe locatie te voorzien van miniaturen.  De Wolvesteeg waren de steigers weggehaald. Aangezien er regen voorspeld is, een vrouw en twee kinderen met paraplu geplaatst.

https://miniaturepeopleleeuwarden.nl/route/

Dit vind je misschien ook leuk...