Reviews

Miniature People Leeuwarden
4.7
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Kerstin MaschigefskiKerstin Maschigefski
17:46 21 Sep 23
Goed gedaan. Je zoekt naar de personages en doet tegelijkertijd wat sightseeing
Marco PellegriniMarco Pellegrini
06:18 17 Sep 23
Een geweldige manier om de stad te ontdekken
Lora KrjemenevskaiaLora Krjemenevskaia
13:26 04 Sep 23
Heel leuk activiteit om zo manier Leewarden te ontdekken! Wij hebben de plattegrond voor twee euro gekocht, en dan gaan wij door de stad volgen de route. De hele ochtend waren bezig, maar al lang niet alle 68 figuurtjes gevonden, dat kan nog meer uren plezier hebben!! De figuurtjes zijn echt heel klein, zo moet goed zoeken!
Stijn Van TolStijn Van Tol
10:27 03 Sep 23
Leuke manier om de stad te ontdekken. De kunstenaar zelf ook ontmoet en dan wordt je nog fanatieker. Doen hoor in Leeuwarden.
David P CDavid P C
07:57 01 Sep 23
Leuk om te doen!! Een leuke manier om te stad te ontdekken.
Rolf JansenRolf Jansen
11:10 26 Aug 23
Wat ontzettend leuk! Leuke, originele taferelen met veel humor. Kers op de taart was de ontmoeting met Michel bij zijn wekelijkse ronde.
Diana AbenDiana Aben
15:53 16 Aug 23
We hebben vooral gezocht op plaatsen waar we liepen en niet de hele route gevolgd. Dat was al superleuk om te doen. Leuke tafereeltjes, vaak verrassend.Jammer dat meerdere tafereeltjes beschadigd/vernield waren. Frustrerend, zeker voor de maker.Goed om hier terug te lezen dat herstel nog steeds plaats vindt.
Tom KooiTom Kooi
17:05 13 Aug 23
A. TalsmaA. Talsma
18:23 11 Aug 23
Erg leuke route om met kinderen te doen, maar ook zonder kinderen de moeite waard! Je komt op plekken in Leeuwarden waar je normaal niet zo snel komt. Mooie straatjes. De poppetjes zijn erg klein dus wel even goed zoeken. Het is leuk dat Leeuwarders je aanspreken als je aan het zoeken bent. Heel gezellig. 🙂
Brigit ElsenbroekBrigit Elsenbroek
10:07 29 Jul 23
met onze oudste kleindochter zijn we de stad ingegaan met een routekaart. het was super leuk om dit te doen, onze kleindochter moest af en toe wel opgetild worden om de poppetjes te zien, maar ok zij heeft er van genoten. We kwamen zelfs de maker onderweg tegen, die de tafereeltjes aan het herstellen was.We hebben de eerste 29 gehad, een volgende keer verder.
Michael SeiderMichael Seider
17:53 18 Jul 23
Bernd WielandBernd Wieland
20:32 08 Jun 23
We waren vandaag voor het eerst in Leeuwarden en hadden de dag ervoor op internet achterhaald wat daar allemaal te zien was. Toen kwamen we de link naar Miniature People Leeuwarden tegen. Die hebben we natuurlijk gezocht tijdens ons bezoek aan Leeuwarden. Het was erg grappig en je leert Leeuwarden op een andere manier kennen. We hebben toen een spelletje gemaakt wie de meeste miniaturen kon vinden. Het is echt een geweldig idee. Veel dank aan de uitvinder van deze Miniature People.
LindaLinda
04:38 26 May 23
Heel erg leuk om op deze manier samen met jonge kinderen Leeuwarden te ontdekken. Onze kinderen hadden eigenlijk geen zin om te wandelen, maar zag ze eens enthousiast de volgende miniatuur zoeken, rennend erop af! ;-)Wel erg jammer dat er her en der ontbraken op de route.Blijf er gewoon vanaf mensen!
A UitterdijkA Uitterdijk
17:11 10 May 23
We hadden veel plezier met het zoeken naar de 'miniatuurmensen', ze waren zeker klein. We zijn op plaatsen geweest die je nooit meer zult zien. Je ziet Leeuwarden dus van een heel andere kant. Prachtig gemaakt en doordacht. Succes met de nieuwe verhalen. 👌
Karin MaasbommelKarin Maasbommel
15:31 06 May 23
Super leuk om te speuren naar de poppetjes. Ik bewonder het enthousiasme van Michel Tilma die keer op keer de tafereeltjes hersteld omdat cultuurbarbaren ze keer op keer vernielen. Ga zo door Michel! 👍
M. SmitM. Smit
12:49 06 May 23
Het idee is erg leuk.Afgelopen week op zoektocht gegaan. We deden niet de route maar keken steeds waar we in de buurt waren. Helaas was zeker 2/3 e vernield. Wat zonde. Op een gegeven moment zijn we gestopt.
Peter HoebenPeter Hoeben
14:28 02 May 23
Fantastisch opgezet door Michel. Een welkome aanvulling voor de stad Leeuwarden. Een aanrader voor zowel jonge(re) als oude(re) inwoners c.q. bezoekers van de stad Leeuwarden. Zie als postbode( in het centrum van Leeuwarden) mensen deze wandel-/speurtocht regelmatig doen.
Leuke speurtocht voor kinderen. Vooral als ze zelf de kaart kunnen lezen. Leuke taferelen verstopt in kleine uitholling en voegen. Voor kleine kinderen onvindbaar. Te hoog. Ook voor oir rolstoelers niet te doen.Wij hebben welecht kunnen genieten van de ebthousiaste speurders. (kleinkinderen) lang Niet de hele route gedaan. Volgende keer weer een stukje.
js_loader