UITNODIGING Heropening Miniature People Leeuwarden route – zat. 2 maart 2024 

Beste supporters van Miniature People Leeuwarden! 

Afgelopen kerst is zoals jullie weten bijna de gehele route van de Miniature People Leeuwarden (MPL) vernield. Dat had een grote emotionele impact en ik heb toen overwogen het bijltje erbij neer te gooien. Dat bericht heeft niet alleen een onverwacht groot aantal reacties opgeroepen van mensen die lieten weten dat ze de route heel graag wilden behouden, maar met de fundraising actie is ook een hartverwarmend bedrag gestort. Niet alleen door fans uit Leeuwarden, maar uit het hele land. Dat leverde behalve voldoende budget voor vervanging ook enorme positieve energie op. Jullie zijn die energiegevers en mede dankzij jullie heb ik de route inmiddels vrijwel helemaal kunnen herstellen!  

Ik wil jullie daarom uitnodigen voor de officiële en feestelijke heropening van de Miniature People Leeuwarden route op 2 maart a.s. in Poppodium Neushoorn te Leeuwarden. Als feestelijke aftrap is er een programma tussen 11.00 en 12.00 uur. Met muziek, koffie, thee en limonade, een opening door burgemeester Buma en kinderburgemeester Levi Silvijn. 1 Maart is Nationale Complimentendag en die dag herdopen de stichting Miniature People en ik voor de gelegenheid in Leeuwarder Complimentendag! Complimenten aan iedereen die het MPL-project steunt en mede mogelijk maakt, in de stad en ver daarbuiten.  

Ik bied die dag via A Guide to Leeuwarden viermaal een gratis begeleide rondwandeling aan. Inschrijven kan via deze link: http://tinyurl.com/miniaturetour (vol=vol) 

Laat weten via het contactformulier of je erbij bent, en bij voorkeur ook met hoeveel personen je komt, zodat ik een beetje kunnen inschatten op hoeveel mensen ik moet rekenen. Alvast heel hartelijk dank en hopelijk tot dan!