Teleurstelling omzetten in motivatie.

Na een week was het tijd om de herstelronde te doen.

Ik had een e-mail gekregen van een medewerker van het Natuurmuseum. Het tafereel met de wezen, diaconessen en dieren bleken de dieren weggelopen te zijn.
Van Angela had ik een bericht gekregen, dat er miniaturen waren verdwenen bij het tafereel Spelen.  Beide taferelen hersteld.

Donderdag met mijn vader de route gewandeld. Ieder jaar lopen we 1 of 2 keer de route, eten en drinken iets onderweg. Gezellig.

Alle taferelen op de route waren compleet. Fijn, dacht ik, dan kan ik zaterdag op pad om een tijdelijk tafereel te plaatsen en er foto’s van maken.

Gistermiddag kreeg ik mail van de huismeester van de Neushoorn. Er waren 2 taferelen kapot in de Haniasteeg. Ik ging vol goede moed de stad in. De 2 taferelen herstellen en dan op zoek naar een locatie voor een tafereel.
Helaas liep het anders.  In plaats van een nieuw tafereel plaatsen, de route gewandeld en tot de conclusie komen, dat er veel kapot zijn gemaakt en dat er miniaturen missen.

Ik ben altijd positief gebleven de afgelopen 3 jaar, maar vanmorgen zakte de moed in mijn schoenen. Ik was boos en teleurgesteld. De gedachte om ermee te stoppen ging door mijn hoofd, heb hier helemaal geen zin meer in! Zoveel als de afgelopen 2 dagen is er in zo’n korte tijd nooit kapot gegaan.

Ik heb mijn fiets opgehaald en ben naar huis gefietst. Thuisgekomen en in alle rust mijn brood opgegeten. Toen ik klaar was de laptop aangezet. Laat ik maar vast beginnen met mijn blog. Door op te schrijven waar je mee zit creëer je meer rust en overzicht in jouw hoofd. De boosheid/ teleurstelling heeft plaatsgemaakt voor motivatie. De komende week de kapotte taferelen herstellen, dan kunnen mensen die de route wandelen een complete route zien.

Nummer 09: Wandelaars kapot en vermist.  Vandaag vervangen.

Nummer 10:  Metselaars zijn verdwenen, er staan nog 2 emmers en tafel.

Nummer 14:  Man die de krant leest was verdwenen. Vandaag nieuwe geplaatst.

Nummer 19: Wandelaars met backpack. Miniatuur met rollator kapot. Nieuwe geplaatst.

Nummer 23:  Camping. Er ontbreekt een zittend mannetje

Nummer 24:  Moutainbikers . De ene mountainbiker is verdwenen en de andere staat naast zijn fiets die kapot is

Nummer 26: Bouwproject : Er missen 2 bouwvakkers.

Nummer 28:  Rustende mensen op een bankje. De man lag los naast de vrouw.

Nummer 31: Studenten. Er mist een student.

Afgelopen woensdag hersteld:

Nummer 40: Wezen en diaconessen en dieren Afgelopen week bleken de dieren verdwenen. Woensdag nieuwe dieren geplaatst.

Nummer 48: Spelen. Bankje met mensen, het spelende kind en de hond verdwenen. Nieuw bankje met mensen geplaatst. De andere miniaturen heb ik niet op voorraad Nummer 57: Reizigers. Alle miniaturen waren verdwenen. Nieuwe geplaatst woensdag.