BNN/ VARA 3 op reis

Op 5 februari 2020 zat ik ‘ morgens, onder het genot van bakje koffie, rustig voor te bereiden op het interview met Leo Middelsé, dat ’s middags zou plaatsvinden.

Terwijl ik een slok van mijn koffie neem, verschijnt er een envelopje op het scherm van mijn smartphone. Een e-mail. Open het bericht. Vol verbazing lees ik de e-mail.

Voor een nieuw seizoen van het reisprogramma 3 Op Reis van BNNVARA willen wij wellicht een korte aflevering maken over Leeuwarden.

Om de stad Leeuwarden zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen willen wij een soort rode draad hebben die hierbij kan helpen. Om die reden leek het mij leuk om jou tentoonstelling van de miniature people te gebruiken om dit te kunnen doen en vandaar ook deze mail.


Een e-mail teruggestuurd, dat ik het super vind, dat zij Leeuwarden zo duidelijk mogelijk in kaart willen brengen. En dat mijn project de rode draad wordt.
Aangegeven dat ik ’s middags na 15:00 uur bereikbaar ben i.v.m. een interview om 13:00 uur.

’s Middags het interview gedaan met Leo Middelsé.  Ik was om 14:30 uur thuis. Mooi op tijd.

Om 15:00 uur gaat de telefoon. De redacteur van het reisprogramma 3 Op Reis.

Het verhaal is, dat ik mee mag denken over de locaties welke staan voor de stad Leeuwarden.
Meerdere locaties genoemd. Mijn project wordt zoals gezegd de rode draad. Via de poppetjes lopen we van locatie naar locatie.  De opnames gaan plaatsvinden in april 2020.

Afgesproken, dat we contact houden.

Een week later word ik teruggebeld. De opnames worden verplaatst naar juni 2020.  
Geen probleem, heb ik meer tijd om het één en ander te bedenken voor de locaties. De route er naar toe. 

Ik wacht het rustig af. ?

24 februari 2020.

Een e-mail van BNN/ VARA.

De opnames zijn in de tweede week van juni 2020.  Ben je die week beschikbaar voor de opnames en hun door de stad te leiden aan de hand van de miniaturen.  

E-mail gestuurd, dat ik beschikbaar ben.  Antwoord terug, dat ze woensdag telefonisch contact op zouden nemen. Vandaag telefonisch contact gehad. De punten besproken, over de locaties en de route erheen.

Leuk om het enthousiasme aan de andere kant van de lijn te horen over het Miniature People Leeuwarden project.

Aan het einde van het gesprek heb ik aangeven, dat ik het zo super tof vind om mee te mogen denken en te werken aan het programma. En Leeuwarden te promoten.

Ik kijk ontzettend veel uit naar de tweede week van juni 2020.

https://www.bnnvara.nl/3opreis

Dit vind je misschien ook leuk...