Website, Kampioen en interview

De afgelopen week kreeg ik berichten van bezoekers van de website, dat de site niet bereikbaar was of traag laadde. Toen ik afgelopen woensdag een wijziging doorvoerde kreeg ik een kritieke fout. Ik kon niks meer bereiken. Inloggen lukte ook niet meer. Contact opgenomen met het hostingbedrijf. Er bleken meerdere fouten in het thema te zitten, dat ik gebruikte voor mijn website. Het thema hebben ze gedeactiveerd. Donderdag de site weer opgebouwd.

Afgelopen week een artikel over Leeuwarden in de ANWB Kampioen. Een foto en een Tip van de auteur voor mijn project. Superblij mee. 🙂

Vandaag om 10:10 uur een interview gegeven en promotie gemaakt voor het Miniature People project bij het radioprogramma Op & Ut bij omroep Friesland.

Het interview: https://www.omropfryslan.nl/nieuws/1020326-leeuwarder-miniature-people-community-al-niet-zo-mini-mear

Vanmiddag op zoek naar nieuwe locaties.