Toffe week

Het was het weer een toffe week.   
Afgelopen maandag de première van de filmdocu Miniature People Leeuwarden (In deze documentaire ontmoet je de man achter de Miniature People Leeuwarden.) Leuke reacties op de film gehad. Ben onwijs blij hoe Melissa Boelhouwer de filmdocu heeft gemaakt. Precies zoals ik ben. Het was best spannend om in een zaal met mensen, die ik op een paar na niet ken, op een groot scherm naar mijn verhaal te kijken.  
 
De woensdag herstelwerkzaamheden gedaan. Het was druk op de route de afgelopen weken, waardoor er wel eens iets kapotgaat of als souvenir wordt meegenomen 😉  
Ondertussen weer een hoop leuke mensen ontmoet en meegesproken. Ik geniet altijd van het plezier dat mensen beleven aan de taferelen. Dat geeft ook de energie om door te blijven gaan met de Miniature People.  
 
Zaterdagmorgen om 9:30 uur naar de binnenstad gefietst. Het stadsstrand in de Torenstraat weer netjes gemaakt. Door wind was er veel zand weggewaaid.  
Het was tijd om wat leuke tijdelijke taferelen te verzinnen, tijdens de wandeling door de stad. Onderweg kwam ik mijn collega Henri tegen. Op het terras even bijgepraat en bakje cappuccino gedronken. Daarna op pad gegaan voor leuke locaties.  
 
Het scheelt wanneer ik geen herstelwerkzaamheden hoef te doen. Dat kost toch energie en tijd.  Waardoor de creatieve ideeën niet in mij opkomen. Gisteren veel locaties gevonden. Poppetjes geplaatst en foto’s gemaakt.  
 
Het bos op het Zaailand (Wilhelminaplein) inspireert om creatief te zijn. Ik loop wekelijks over het plein en weet dat er waterfonteintjes zijn, die een paar keer per dag aan gaan. Nooit aan gedacht om hier iets mee te doen. 
 
Vissersbootje op het Zaailand (Wilhelminaplein) 

Het kostte de visser moeite om het open water te bereiken. Een blad van een boom lag in de weg. Maar gelukkig wist hij het open water te bereiken. De laatste foto heb ik later in de middag gemaakt. 
 
Mensen bleven staan en keken wat ik aan het doen was. Veel mensen die ik het gesproken volgen het project sinds de start in 2019, anderen volgen het sinds gisteren 😊 
 
Weer een hoop blije mensen gesproken.  Iedereen bedankt voor de gezellige gesprekken.