Bezoek verpleeghuis tijdens de Coronacrisis

Heb een nieuw tafereeltje geplaatst bij de Blokhuispoort. De locatie stond op de planning, maar kon er weken niet op komen, wat ik wilde plaatsen. Vanmiddag voordat ik pad ging, de doosjes met miniaturen er bij gepakt.

Ineens ging er een lampje branden.  Een scene met als onderwerp bezoekverbod verpleeghuis.

De zoon met de kinderen staat aan de andere kant van het raam te zwaaien naar opa en oma, die in een verpleeghuis zitten. Vanwege het bezoekverbod ivm Corona mogen ze opa en oma alleen achter glas zien.

Hopelijk kunnen de oudere mensen zo spoedig mogelijk weer de kleinkinderen en kinderen via een normale bezoekregeling ontvangen.

#staysafe

Een artikel in de LC. Help het is meivakantie. 25-04-2020

,,Ga met je kleine mensjes op speurtocht door Leeuwarden, op zoek naar de minifiguurtjes van Miniature People Leeuwarden. Sla de allerkleinste steegjes over waar je geen 1,5 meter afstand kunt houden.’’
|

www.kidsproof.nl/Friesland/eropuit/miniature-people/kleine-mensjes-route-leeuwarden

Dit vind je misschien ook leuk...