Berichten 1


Iedere maand krijg ik tientallen berichten binnen van mensen die de Miniature People Leeuwarden gaan wandelen of hebben gewandeld. Berichten waar ik zoveel positieve energie van krijg. De reden waarom ik het project begonnen ben.

Tover een glimlach op het gezicht van jong en oud.

twee berichten en een opmerking heb ik eruit gepikt en met toestemming van de afzenders mag ik het bericht vermelden in de blog.

Een paar weken geleden kreeg ik van Wim onderstaand bericht via de e-mail.

Beste Michel

Gisteren via internet 12 foto’s van uw Miniature People gedownload en op 1 bladzijde uitgeprint. Vandaag zijn mijn vrouw en ik samen met 3 kleinkinderen in de leeftijd van 4, 6 en 8 jaar met een plattegrond en de geprinte foto’s Leeuwarden in geweest. En toen… speuren. Groot succes! Erg leuk om te doen. Na afloop ijsje eten op de Nieuwstad.

Heel erg bedankt voor uw creatieve bijdrage om Leeuwarden nog leuker te maken.
De 3 kleinkinderen gingen speuren en als ze weer wat gevonden hadden moest ik ze één voor één optillen zodat ze beter konden kijken.
Het was dus maar goed dat ik een maximum van 12 foto’s had afgedrukt!

met vriendelijke groet, Wim.


Via Messenger:

Hallo Michel,We vonden het zo leuk dat we binnenkort met mijn moeder en nichtje nog een keer gaan. Dan wil ik ook de laatsten aan de Noordoost kant van het centrum zoeken.

Mijn zoontje is 2,5 jaar en vindt het zelfs geweldig. Hij heeft de zwervers bij de C&A lekker Slapen gewenst en tegen de schilders op het hek gezegd dat ze het mooi maakten.
Gelukkig, Hij schrok zo, was al bang dat hij ze in zijn enthousiasme los had gebroken.

Ik zei vanavond al tegen mijn vriend, dit wil ik ook bij ons in Workum doen, wat is dit gaaf.

Groetjes, Lieseth

Facebook:

De opmerking die Baukje had geplaatst op een Facebookbericht vind ik mooi:
Michel, je bent een ‘reis’ begonnen, die avontuurlijker is, dan jij ooit had kunnen bedenken, echt geweldig!

Gisteren de miniaturen bij de C&A weer compleet gemaakt. Er liggen nu weer twee miniaturen.

Iedereen de mij de afgelopen maanden berichten heeft gestuurd en opmerkingen heeft geplaatst onder mijn Facebook, Instagram- en Twitterberichten.

BEDANKT!!!!